torsdag, oktober 21, 2010

Tiden går, strikka-Ruth og Ban Ki-moon


Tiden går her i New York og om ikke lenge er det basar. Så da er det bare å gasse på å få ferdig ymse strikkeprosjekter til julebasaren. Jeg har tenkt å avslutte her med flagget heeeelt til topps, så nå strikkes det som aldri før for å kunne slå i bordet med produkter til basaren!
Så i dag ble da Ruth ferdig! (hun har vært skallet i et års tid...) Hun er oppkalt etter vektløfter - Ruth, men har vel kanskje litt blåere øyene enn hun som hun er oppkaldt etter og kanskje ikke like sterk. Satser på at noen vil betale masse for å gi henne et godt hjem!
Neste prosjekt: snøskrapevott og strikket hals.
Ellers er det hektiske dager på jobb og det går jo litt utover produksjonen. I dag var feks Ban Ki-moon innom. Må innrømme det er litt stas å ha sett generalsekretæren i FN på nært hold! Kona hans var med også, hun så veldig hyggelig ut, hun strikker sikkert hun og. Og så hjelper hun mannen sin med å passe klokka slik at han kommer seg videre til neste avtale tidsnok.          
Og så må jeg jo få tid til å nyte New York også. Ikke lenge igjen her nå, en drøy måned til jeg sitter på flyet med enveis billetten min....

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Vigdis.
Vart det hår på ruth ja ho har bra blå auga det må være en Svenske som har sola seg mye